Ha nem parázol ÉN akkor is meggyógyítalak

Ne parázz

Ne parázz

Ha valaki este 10-kor vásárol krumplit akkor ilyen is van...

2016. október 15. - Nemkertelek

Rohadtul nem értem az embereket. Végigszenvednek hátfőtől vasárnapig  7 napot kaki nélkül. 

LOL

Ámde valami megmagyarázhatatlan ok miatt eszükbe nem jut napközben 5 munkanap alatt elmenni egy rohadt patikába hashajtóért, vagy a gyereküknek kúpért, esetleg a háziorvost felkeresni hogy adjon már tanácsot.

Mondjuk a háziorvost hiába keresik fel. Azok soha nem rectálnak meg beteget, és bár technikailag  be tudnák szerezni hozzá az eszközt, módjuk lenne rá, de beöntést sem adnak. Egyenesen kórház…

Gratula

Ámde minket azzal fárasztanak vasárnap este 11 órakor amikor 15 baromira beteg emberre kell figyelni egy SBO-n mondjuk, akik valóban betegek és nem a kaka dugult bennük, hogy nem székeltem, ürítettem  stb. egy hete. Ekkor nagyon mérges lesz az ember. De nem szólhat be. Ilyenkor kellene vizitdíj de nem 300 forint… HARMINCEZER…

A problémát 20 csepp Guttalax megoldotta volna pénteken legkésőbb de nem… Lusta elmenni a kedves páciens a patikába, vagy nem ér rá, de senkivel sem hozat, senkit sem hív fel, kér meg, mert ciki, pedig egész nap tolja az okostelón. Ciki. (nem ciki!)

 Jó oké persze az ember kibányássza a végbélből a széklet egy részét nővér beöntést ad, oszt megoldjuk a panaszt.

DE

Akkor ott az infarktusos betegeket, áramütöttek, mérgezettet, gyomorvérzőket kell az életbe visszahozni, ha lehet.

ÉS

Egy a baj:

 Ha fenti VALÓBAN beteg emberek ellátása miatt 1 órával később foglalkoznak  VELED mert lusta voltál elmenni a patikába egy vacak Guttalaxért, fröcsögsz, szidod az orvost, a nővért, a rendszert, az éppen regnáló miniszterelnököt, meg úgy globálisan a világfájdalmadat kiöntöd, és még a Kovács Pistike is bunkó mert általános iskolában nem adta kölcsön az új bicaját, de elfelejted tisztelni a másikat, aki sír a váróban míg te betegjogi képviselővel fenyegetőzöl, mert az orvos aki a világ legbunkóbbja, most írja meg előző sírdogáló kisgyermekes anyuka férjének a halotti papírjait akit egy brutál nagy infarktus elvitt 10 perce.

 

NÉZZ MAGADBA!

A bejegyzés trackback címe:

https://parasolventia.blog.hu/api/trackback/id/tr1011810247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása